Intronet professionele website bouwer met 10 jaar ervaring, levert betaalbare professionele oplossingen voor ieder soort klant.
full-service web developer
voor een site met hoog rendement
verhoog het rendement van uw site
Home > Werken bij ons

Werken bij ons

Service gerichte medewerker webdesign en webdeveloper

In verband met de groeiende vraag naar onze producten en diensten zijn wij op zoek naar een medewerker met een zeer service gerichte attitude. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met kleine wijzigingen en problemen op zijn website of webwinkel. In deze functie vericht je wijzigingen, aanpassingen en verleen je support aan klanten. Je lost storingen en incidenten op; Je bewaakt de correcte, volledige en tijdige afhandeling van vragen. Je zorgt voor volledige vastlegging van meldingen binnen de helpdeskomgeving; Je verzorgt de kennisoverdracht naar zowel de klant als intern. Vanuit de servicedesk bewaak je correct gebruik van de applicaties. Waar nodig ondersteun je het productieteam.

Wat we vragen
 • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden! Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en het is voor jou een uitdaging om hun problemen op te lossen. Je bent secuur en flexibel. Je kunt zelfstandig werken. Je hebt 1-2 jaar PHP-ervaring, goede HTML kennis en kennis van CSS en Javascript. Kennis van Typo3 en Flash is een pré.
 • Je wilt je voor een langere termijn committeren aan een bedrijf met een duidelijke groeistrategie en actief een bijdrage leveren aan die groei. Door 100% te presteren binnen je functie, maar ook door met de rest van het team na te denken over nieuwe commerciële mogelijkheden. Doorgroeien is mogelijk.
Wat we je bieden
 • Je werkt binnen een compact, jong team op ons gezellige kantoor in Pand Noord (www.pandnoord.nl) in Amsterdam. Je krijgt veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt een marktconforme beloning die regelmatig wordt getoetst aan je positieve bijdrage aan het bedrijf.
 • De ´fun factor´ en de ´sfeer´ vinden we heel belangrijk: er wordt hard gewerkt, maar we letten er goed op dat de werkdruk gezond blijft. De sfeer is informeel, niet-hiërarchisch en communicatielijnen zijn kort en direct.
 

PHP Programmeur/ All-round webdeveloper


 
Algemeen

Intronet introduceert bedrijven en organisaties sinds 1995 op het internet. We zijn een team van specialisten die elkaar aanvullen met datgene waar we goed in zijn. We denken en werken echter allen vanuit hetzelfde perspectief, namelijk het doel van de klant. Primair wordt er gekeken naar wat het doel en doelstelling is, van daaruit zetten wij strategie, vormgeving en techniek in.
 
Het werk

Intronet is op zoek naar een ervaren PHP-programmeur die graag afwisselend werk wil doen.
Voor deze functie zoeken wij dus geen programmeur die aan langlopende projecten gaat sleutelen, maar iemand die er lol in heeft om heel uiteenlopende en soms ingewikkelde programmeerklussen uit te voeren.
 
In een klein team zal je verantwoordelijk worden voor zowel het realiseren van websites als het beheren van reeds gerealiseerde webapplicaties. Dit laatste betreft tamelijk complexe applicaties zoals online kassasystemen, dynamische reserveringsmodules, et cetera. Het snel kunnen lezen en doorgronden van andermans code is daarom een absolute vereiste.
 
Je zal vaak direct met onze klanten overleggen. Een open, communicatieve instelling is daarom ook een vereiste. Daarnaast ontwikkel je bestaande modules door en denk je mee over de ontwikkeling van nieuwe toepassingen.
 
We zoeken in de eerste plaats iemand die het leuk vindt om problemen op te lossen en daar ook de verantwoordelijkheid voor durft te nemen. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in een klein bedrijf met een informele werksfeer. Wij bieden je dan een leuke baan met veel gevarieerd werk.
 
Je hebt de volgende bagage of in ieder geval het grootste deel daarvan:
 • Goede kennis van alle moderne webtechnieken
 • Aantoonbaar enkele jaren ervaring met PHP en MySQL.
 • Kennis van XML en AJAX is een pré.
 • HBO werk- en denkniveau.
 • Goede contactuele eigenschappen

Aanvullende wensen:

 • Accuratesse en een grote mate van zelfstandigheid.
 • Projectmatig kunnen werken.
 • Een service- en resultaatgerichte instelling.
 • Stressbestendigheid.


Is uw site flexibel genoeg om met u mee te groeien?

Als ondernemer staat u nooit stil. Uw bedrijf ziet er dan ook heel anders uit dan een paar jaar geleden. Is de site met u meegegroeid? Of komen bezoekers op de site van het bedrijf dat uw vroeger was? Een goede site reflecteert wie u nu bent, wat u nu biedt, en laat zien waar uw ambitie ligt. Hoe groot, professioneel en ambitieus uw site er uitziet heeft u zelf in de hand. Een flexibel CMS, up-to-date design, actuele kernachtige informatie en moderne contactmogelijkheden zetten uw bedrijf neer als een serieuze partij. Leer hoe u zonder grote ingrepen grote indruk kunt maken!

Is uw site gekoppeld aan social media?

Social media is allang geen buzzword meer. Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft sociale media inmiddels omarmd en geďntegreerd in de bedrijfsdvoering. Wie sociale media slim gebruikt, kan veel (mensen) bereiken tegen lage kosten. Twitter, LinkedIn, Facebook en Hyves bieden geweldige mogelijkheden om uw product te promoten, bestaande klanten te behouden, personeel en partners te vinden. Welke kansen laat u liggen? Intronet wijst u op de kansen waarmee u vandaag nog aan de slag kunt om morgen van te profiteren.

Biedt u de mogelijkheid te reageren?

Onderemen is interacteren. Toch zijn veel sites zijn niet veel meer dan een veredelde folder. Nodigt uw site uit om contact op te nemen, een vraag te stellen of suggestie te doen? Maak het aantrekkelijk om een relatie aan te gaan met uw bedrijf door feedback te vragen uw product te reviewen of mee te denken over de uitbreiding van uw assortiment ... Elk contact is een kans. Intronet brengt in kaart hoe u via uw site in dialoog met uw klanten komt. En deze gesprekken omzet in sales.

Scrollen mag. Heeft u nog onnodig veel pagina’s?

Veel sites tellen een onnodig groot aantal pagina’s. Terwijl bezoekers liever scrollen dan klikken. Hoe minder uw bezoekers hoeven te navigeren, hoe meer tijd ze op uw site spenderen. Hoe zit dat met uw site? Usabilty is all. Als uw site op een logische en snelle manier de informatie biedt die wordt gezocht zal deze beter worden gewaardeerd. Dat levert niet alleen tevreden bezoekers op. Maar ook een hogere Google-ranking. Intronet laat u graag zien hoe u onnodige links kunt verwijderen en de usabilty kunt verbeteren.

Is uw site klaar voor nieuwe platformen en mobile devices?

Met de opmars van smartphones, tablets, Chrome en Firefox, is het belangrijk om uw site zó in te richten dat deze op alle platformen goed werkt. Soms zijn daar slechts een paar kleine aanpassingen voor nodig. Maar misschien is het slim uw site – of een deel ervan - te optimaliseren voor mobile devices. Intronet brengt ik kaart waar aanpassingen nodig zijn, en of een eventuele optimalisatie rendabel kan zijn.

Weet u wat uw bezoek aantrekt, en waar men afhaakt?

Veel sites worden gebouwd en daarna ‘vergeten’. Juist wanneer een site een tijdje in de lucht is, valt er veel te leren over de effectiviteit. Waar komen uw bezoekers vandaan? Wat willen ze lezen? Wat vindt met nuttig en waar haakt men af? Onze ervaring is dat een site met een paar kliene aanpassingen tot 14 maal renderender kan zijn. Het begint met het ‘lezen’ en interpreteren van de analytische gegevens. Vervolgens is het een zaak uw sterke punten naar voren te halen en exit-points te elimineren. De quick-scan van Intronet leert u wat u direct kunt doen om uw site beter te laten renderen.

Is het in één oogopslag duidelijk wat een bezoeker kan vinden of doen?

First things first. Nog steeds komen we veel sites tegen waarbij het niet direct duidelijk is wat je er kan doen of vinden. Is het duidelijk wie u bent, waar u voor staat en wat u te bieden heeft? De marketeers van Intronet zijn kritisch, omdat uw potentiële klanten dat ook zijn. Hier geldt het gezegde: je krijgt geen tweede kans op een eerste indruk. Wat is de eerste indruk die u afgeeft? Intronet geeft u de feedback die u helpt beter en scherper te communiceren.

Doet u een concreet en concurrerend aanbod?

Iemand heeft uw bedrijf ge-googled en de moeite genomen uw site te lezen. Hoe wordt deze bezoeker beloond? Is er een concreet aanbod dat u uw bezoekers kunt doen? Vraagt u hen om feedback? Worden ze bedankt voor hun interesse? Door uw site te bezoeken doet een potentiële klant een eerst stap. Het is aan u om de tweede te zetten. Intronet beoordeelt uw ‘call to action’, en helpt desgewenst na te denken over een concurrerend aanbod.

Is uw site toe aan een SEO-aanpasssing?

Het gevecht om een hoge Google-ranking is continue. Als u hoger scoort dan uw concurrent, zal hij proberen door SEO (Search Engine Optimalization) u te overtreffen. Google (en Bing) willen hun klanten de beste en meest relevante resultaten bieden. Typische SEO-trucs worden daardoor afgestraft en oude rankingmethodes worden verlaten en aangepast. Het is dus belangrijk regelmatig te zien hoe uw site er voor staat, en zonodig verbeteringen aan te brengen. Intronet brengt ik kaart hoe uw site nu scoort, en straks zou kunnen scoren.

Maakt u gebruik van referenties, links en testimonials?

Referenties zijn steeds belangrijker. Op internet zijn de reviews van vreemden vaak belangrijker dan de tip van een bekende. Testimonials zijn goud waard. Het genereren en verzamelen van testimonials, links en referenties is minder lastig dan het lijkt. Een ‘open’, dynamische site nodigt uit om content te delen, te reviewen en te promoten. Hoe staat dat met uw site? Intronet kan u helpen uw site zó in te richten dat mensen graag meewerken aan het verspreiden van uw boodschap.